Moss bluesklubb

En bluesklubb er mer enn bare en gruppe mennesker som liker blues musikk. Den gruppen med mennesker i en slik klubb ender nemlig opp som en familie, en sammensveiset familie som man har valgt helt selv. Et sted som man alltid har lys til å dra til, mennesker som du alltid ser frem til å møte og ikke minst musikk som alle elsker mer enn noe annet. Det er nettopp dette som Moss Bluesklubb handler om, når vi startet opp for mange år siden var det ikke mange medlemmer. Men det tok heller ikke lang tid før denne familien vår vokste og vokste frem til det som vi er idag. Idag har nemlig Moss Bluesklubb over 130 medlemmer og vi håper på at vi vil fortsette å vokse.

blues piano klubb
Blues er noe som følger deg uansett hvor du går, det er musikk for sjelen og passer til alle anledninger. Noe av det som gjør at Moss Bluesklubb skiller seg litt ut fra mengden med andre musikklubber er engasjementet til alle medlemmer, for uten dem hadde ikke klubben eksistert idag.

Klubben i Moss er utrolig glade i å arrangere ulike møter, sette opp konserter i klubbhuset og rundt i Norge, delta i frivillig arbeid og hjelpe til i lokalsamfunnet. Uansett hvor vi trengs, vil vi gjerne stille opp! Det er dette som bringer oss sammen og kanskje det som også gjør at flere blir interessert. Gjennom denne nettsiden vil vi nå kunne holde alle våre medlemmer og kanskje fremtidige medlemmer oppdatert om hva vi holder på med.